KONYA / SELÇUKLU - Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI,SEVGİ VE MİNNETLE ANIYORUZ

Endülüs Okuma Projesi Kapsamında Yaptığımız Etkinliklerden Kareler

Mrt

İlkokul ve Okul Öncesi velilerimize güvenli internet hakkında bilgilendirme yapıldı daha sonra  veli bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Kas

Okul öncesi sınıflarımız eğitim öğretime hazır.  Bağımsız bölüm olarak, İlkokulumuzdan farklı, kendi giriş çıkışı ayrı olarak düzenlendi. Okulumuz zemin katında 4 sınıf olarak en güzel haliyle hazırlandı. 3 tanesi derslik olarak, 1 tanesi yemekhane ve günlük etkinlik ve çalışmalar olarak ayarlandı. 3 derslikte 6 şube, 6 öğretmenimiz ve 120 öğrencimizle eğitim ve öğretime en güzel, kaliteli ve velilerimizin büyük memnuniyeti ile  devam edilmektedir.

Kas

Okul bahçemize hayırsever teyzemiz tarafından "Atalay Ailesi" adına yaptırılan çeşmemiz yerine konuldu. Hayırsever teyzemize öğrencilerimiz ve mahallemiz adına teşekkür ediyoruz. Allah hayrını kabul etsin.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşku ve özlemle, velilerimizin yoğun katılımı,  öğretmenlerimizin hazırladığı güzel bir törenle kutladık

Tem

KİTAP OKUMANIN GÜCÜ PROJEMİZ 10 Türk 14 yabancı ortakla Okulumuz İngilizce öğretmeni Kamile Kıyak ve öğrencileriyle birlikte  ŞUBAT 2023 de başlamış olup her ay farklı etkinlikler yaparak devam etmiştir . Projemizin Amaclari:   Projemizi öğrencilerimizde okuma bilincini geliştirmek,   Öğrencilerimizin kelime hazinelerini geliştirmek,   Öğrencilerimizin içinde bulundukları hayatı ifade edebilmelerini sağlamak, farklı malzemeleri kullanarak sanatsal çalışmalar yapmak,   Öğrencilerimizin iletişim ve sosyal becerilerini geliştirmek,   Öğrencilerimizin kendini ifade etme becerisi kazandırmak,   Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırarak toplumsal duyarlılık ile yorumlama bilgi ve becerisi kazandırmak,   Zamanı etkin kullanma,   Öğrencilerin toplumsal sorunlara karşı duyarlılık kazanması.   Ana dillerini doğru, güzel ve etkili kullanması ve okuduğunu anlama maharetlerinin geliştirilmesi.   Farklı bakış açıları geliştiren, hayal gücü zenginleştirilmiş, düşünen öğrenciler yetiştirilmesi amaçlarıyla planladık.

Tem