KONYA / SELÇUKLU - Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu

May

Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu 4. Geleneksel çocuk oyunlarında 4. sınıflar yakan top takımı 70 okul arasından şampiyon oldu. Takımımızı ve emeğini esirgemeyen okul müdür yardımcımız Süleyman İZBUDAK´a teşekkürler.

Haz

4. geleneksel çocuk oyunları kapsamında Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu 4. sınıflar mendil kapmaca yarışmasında 70 okul arasından 3. oldu. Takımımıza ve emeğini esirgemeyen müdürü yardımcımız Süleyman İzbudak´a teşekkürler.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Makbule Çay, Melike Gürbilek ve Erkin Turp tarafından hazırlanan 4. sınıf mendil kapmaca takımımız uluslararsı kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmada Selçuklu ikinciliğini elde etmiştir. Takımımızı ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda fikizi yapıyı yenileme çalışmaları kapsamında 2015-2016 eğitim öğretim yılı birinci kanaat dönemi sonunda sınıf zeminleri 1 sınıf laminant kaplama ile kaplanarak daha temiz ve ferah eğitim öğretim ortamı hazırlanmıştır.