KONYA / SELÇUKLU - Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu

Ock

Şivlilik etkinlikleri kapsamında Anasınıfı D-E-F şubelerimiz birbirlerini sınıflarında ziyaret ederek Şivlilik paylaşımında bulundu.

Ock

3-B sınıfımız Konya Bilim Merkezindeydi.  Gezlerinden kareler.

3-H ve 4-D sınıflarımızın 10 Kasım hazırlıklarından,

Ara

3. sınıflarımız Devlet Tiyatrosunda " KURBAĞA VIRAK" adlı oyunu izlediler.

Ara

Anasınıfı D şubesinin Mevlana Haftası, Dilimizin Zenginlikleri çalışmasından  kareler, yapılan çalışmalar, öğrenciye yapılan destekler, geleceği kazanma yolunda en büyük gücümüzdür.

Ara

Anasınıfı F şubemizin Mevlana Haftası etkinliklerinden kareler, tebrikler güzel öğrencilerimize...

Ara

Okulumuz 3. sınıfları "Dilimizin Zenginlileri" projesi kapsamında çalışmalarını sergilediler. Tebrik ediyoruz.

Ara

Anasınıfı Velileri yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında aile katılımı etkinliğinde yer aldılar. Etkinlikte her öğrenci ebeveyni ile bir meyve hikayesi oluşturup, oluşturulan hikayeler okulumuz dilimizin zenginlikleri panosunda sergilediler.

Anasınıfi E şubesi yerli malı haftasını kutladı. Yerli malı kapsamında aileleri için ay-yıldızlı bayrağım gosterisini yapan öğrenciler. Gösteri sonrasi velileri ile meyvelerden lezzetli sunumlar yarışmasını yaptılar. Aile katılımı kapsamında birbirinden güzel gorseller yarışmada yer aldı.

Ara

Anasınıfı A şubemiz Mevlana Haftası kutlama etkinliği yaptı. Öğretmenimiz Zeynep Hanım 'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

4-H sınıfımızın Sille Tabiat Okulu' ndaki 3. ay etkinliğinden kareler.

Ara

4-B sınıfımız sözlük yarışması nedeni ile çok güzel çalışmalar yapmıştır. Çalışmalara katılan büyük emek harcayan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz. Çok özel, çok çeşitli sözlükler. Tebrikler çocuklar.

Ara

Okulumuz 3-F sınıfı "Konya Bilim Merkezi" gezisinden.

3-H sınıfımızın Bilim Merkezi gezisinden