KONYA / SELÇUKLU - Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu

Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu

SAKARYA MAH. ŞEHİTLİK CAD. NO 30C SELÇUKLU / KONYA
Geleceğini, geleceğe hazırlayan ETKİLİ bir okul olmaktır.
Misyon
Biz, Öğretmen Fethiye Onsun İlköğretim Okulu olarak; nitelikli bir eğitim ve öğretim sürecinde, kendisi ve dış dünyası ile barışık, akıl, bilim ve kültürün ışığında; sorumluluk sahibi, çevre bilinci gelişmiş, hedefleri olan, Özgür düşünen, üretken, paylaşımcı, öğrenmeyi öğrenen, özgüveni olan ve kendini ifade eden, sorunun değil, çözümün bir parçası olan, milli, manevi ve evrensel değerlere önem veren, hoşgörü ve başarıyı bütünleştiren, insan odaklı ve sevgi merkezli , bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2010-2011 KONYA İLİ OKULLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA OKULUMUZ 2. OLDU 2010-2011 Öğretim Yılı Konya İli Okullar arası voleybol turnuvasında Beden eğitimi Öğretmenimiz İsmail KOÇ yönetimindeki okulumuzun voleybol takımı finalde Çumra Hürriyet İlköğretim Okulu ile karşılaşmış, 3-0 yenilerek il ikincisi olmuştur. Görev alan idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, ilerde daha iyi başarılar bekliyoruz.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
09:00 14:30
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım
Aydınlık Otogar dolmuşları, 53 Numaralı Gazi-Dumlupınar-Alaaddin, 52 Numaralı Meram Eğiitim Araştırma Hastanesi, 56 Şeyh Şamil-Eski Garaj belediye ototbüsleri okulumuzun yanından geçmektedir.
Okulumuz Selçuklu İlçesi Sakarya Mahallesi´ndedir.
Merkezde.