KİTAP OKUMANIN GÜCÜ PROJESİ

KİTAP OKUMANIN GÜCÜ PROJEMİZ 10 Türk 14 yabancı ortakla Okulumuz İngilizce öğretmeni Kamile Kıyak ve öğrencileriyle birlikte  ŞUBAT 2023 de başlamış olup her ay farklı etkinlikler yaparak devam etmiştir . Projemizin Amaclari:   Projemizi öğrencilerimizde okuma bilincini geliştirmek,   Öğrencilerimizin kelime hazinelerini geliştirmek,   Öğrencilerimizin içinde bulundukları hayatı ifade edebilmelerini sağlamak, farklı malzemeleri kullanarak sanatsal çalışmalar yapmak,   Öğrencilerimizin iletişim ve sosyal becerilerini geliştirmek,   Öğrencilerimizin kendini ifade etme becerisi kazandırmak,   Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırarak toplumsal duyarlılık ile yorumlama bilgi ve becerisi kazandırmak,   Zamanı etkin kullanma,   Öğrencilerin toplumsal sorunlara karşı duyarlılık kazanması.   Ana dillerini doğru, güzel ve etkili kullanması ve okuduğunu anlama maharetlerinin geliştirilmesi.   Farklı bakış açıları geliştiren, hayal gücü zenginleştirilmiş, düşünen öğrenciler yetiştirilmesi amaçlarıyla planladık.

13.07.2023 193